fbpx

15 års jubilæum hos FlowIT

Jimmy fejrer 15 års jubilæum hos FlowIT
Jimmy Thomsen fejrer 15 års jubilæum hos FlowIT

15 års jubilæum hos FlowIT

Hvad er den største forskel fra dengang du startede, til i dag ?

Jeg var jo bare en knægt på 23 år, da jeg i sin tid startede hos FlowIT – en lille virksomhed med blot en håndfuld ansatte. Fuld af gåpåmod, krudt i røven og passion for at udvikle fantastisk software.

I dag er både FlowIT og jeg blevet 15 år ældre, og det kan ses. Grå hår hist og pist – man modnes og bliver mere erfaren. For FlowITs vedkommende afspejles det i, at vi i dag er en mellemstor veletableret virksomhed med både private og offentlige kunder i hele landet. Det afspejler sig også i vores produkt, ProjectFlow 365, som er blevet det absolut bedste projekt- og ressourcestyringsværktøjet på det danske marked. Det er resultatet af, at virksomheden har været i stand til at sammensætte et hold af dygtige mennesker, der arbejder passioneret sammen om, at skabe det absolut bedste produkt til vores kunder.

Jimmy på sin føste arbejdsdag
Et billede fra 2007, hvor Jimmy havde været ansat i 7 dage.

Hvad har været det mest interessante projekt du har været med til ?

For cirka 4 år siden traf vi en beslutning om at satse benhårdt på Office 365 (nu “Microsoft 365”) og vores nye produkt, ProjectFlow 365. Denne satsning har været med til at sende FlowIT og vores produkt ud i stratosfæren, og det har været en helt fantastisk spændende rejse at være med på. Hver måned samles hele virksomheden til et statusmøde fra alle afdelinger, og her er det en fornøjelse at høre fra sælgerne, hvordan vores produkt bliver taget i brug af flere og flere organisationer – og fra konsulenterne der kan fortælle hvordan ProjectFlow 365 gør en reel forskel for vores kunder. Det er noget der øger motivationen.

Hvordan har FlowIT som arbejdsplads ændret sig gennem årene ?

Erfaringsmæssigt, modenhedsmæssigt, ledelsesmæssigt, produktmæssigt og kulturelt er vi et helt andet sted i dag, end vi var for 15 år siden. FlowIT er en virksomhed hvor medarbejderne trives, har et virkelig godt og tæt samarbejde, og hvor hver enkelt af os kan gøre en reel forskel – vi har indflydelse. Vi har en høj grad af frihed til at arbejde hvor vi vil og som vi vil – noget der udsprang af Corona-nedlukningerne. Den frihed og fleksibilitet har vi holdt fast i. Vi er den nye hybride arbejdsplads – noget som vi også understøtter rigtig godt i ProjectFlow 365.

Hvordan ser du fremtiden for FlowIT ?

Fremtiden tegner lyst. ProjectFlow 365 bliver hele tiden bedre og bedre. Vi har en stærk tilstrømning af nye kunder. Vi kan igen i år byde velkommen til flere nye kollegaer. Vi har en fantastisk arbejdsplads med spændende opgaver – og ikke mindst gode kollegaer. Det går rigtig godt for FlowIT.

Jimmy blev fejret på kontoret med gaver og flag
Jimmy blev fejret med flag og gaver på kontoret.