fbpx

Året der gik – 2022

Vi har haft travlt med ProjectFlow 365. Vi har arbejdet hårdt for at forbedre vores projekt- og porteføljestyringsværktøj og udviklet nye funktioner, så vores kunder kommer effektivt i mål med deres projekter.

2022 er nået til vejs ende, hvilket giver anledning til at reflektere over året, der er gået.

I år har vi været ude med tre nye releases af ProjectFlow 365, hvilket blandt andet har resulteret i nye funktioner som social features, funktionsbundne roller og et markant forbedret økonomistyringsmodul. Det er funktioner, som vi på baggrund af feedback fra vores kunder mv., har vurderet vil være med til at gøre processerne omkring vores kunders porteføljestyring, projektstyring, ressourcestyring og tidsregistrering endnu mere effektive.

Fysisk brugerforum i H. C. Andersens Have i ODense, hvor vi fejrede 20 års jubilæum
Højdepunkter fra ProjectFlow 365 releases i 2022.

Men året har også budt på mere end nye releases og funktioner. I år har vi blandt andet endelig haft mulighed for at fejre vores 20-års jubilæum – CORONA-FRI. Derfor inviterede vi alle vores kunder, samarbejdspartnere, familie og venner af huset til fysisk brugerforum, reception og jubilæumsfejring i det nye H.C. Andersen Museum i Odense. Et fantastisk sted, som det klart kan anbefales at besøge. For som H.C. Andersen sagde: At leve er ikke nok. Solskin, frihed og en lille blomst må man ha’.

ProjectFlow 365 brugerforum 15. september 2022.

Men hvad har vi så lært af 2022?

  • En god onboarding af kunder er altafgørende! Det er sådan set ikke ny viden, men i år har vi haft meget mere fokus på, hvordan vi onboarder vores nye kunder. Det at skifte, eller implementere, software til projektstyring i en organisation kan for mange være et større projekt, da det ofte kræver en ændring af processer og adfærd hos projektlederne. Derfor er det vores vigtigste opgave, at vi fra start får sat vores nye kunder godt ind i vores projekt- og porteføljestyringsværktøj. Vi er sågar i gang med et større projekt, som blandt andet inkluderer et helt nyt e-læringsunivers – men det løfter vi først sløret for i 2023.
  • Vi taber ikke – vi vinder eller bliver klogere. Vi har igen i år været med til mange slutspurter hos potentielle kunder, der har stået i en beslutningsfase mellem forskellige udbydere af projekt- og porteføljestyringsværktøjer, og vi er meget stolte og ydmyge over, at så mange har valgt ProjectFlow 365 i 2022. Det sker jo dog også, at kunder vælger at gå i en anden retning. Så suger vi alt den feedback og viden vi kan til os, og bruger den konstruktivt til at blive bedre til at imødekomme de behov og udfordringer, som mange større organisationer står overfor.
  • Langvarige relationer. Vores kunders succes er lige så vigtig for os som vores egen. Vi stræber efter at skabe langvarige relationer med vores kunder, men også vores medarbejdere. Vi er især stolte af, at vi i år har haft hele tre større jubilæumsfejringer i FlowIT. Hanne, vores kantinedame, har i år lavet lækker frokost til os i hele 15 år. Ilda, vores tester, kunne i år fejre 10-års jubilæum og Jimmy, vores udvikler, har været en trofast del af holdet i 15 år. Du kan læse mere om Jimmys rejse hos FlowIT i denne blogpost.

Vi glæder os allerede meget til at tage hul på 2023, men for nu vil vi gerne ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Medarbejder hos FlowIT der sidder med projekt- og porteføljestyringsværktøj
FlowIT’s julefrokost 2022 på Hotel Grand i Odense.