fbpx

Overblik over mine opgaver og projekter 

Få hurtigt overblik over dit bidrag til organisationens projekter som projektdeltager med de indbyggede overbliksvisninger i ProjectFlow 365. 

Hvis I bruger opgaver i Planner og SharePoint, så kan du som projektdeltager også få overblik over dem på dit projekt i ProjectFlow 365. Så behøver du kun at gå ét sted hen.  

Med de forskellige sociale værktøjer såsom kommentarer og henvisninger (@ og #) kan du som projektdeltager nemt kommunikere med dine kolleger og andre interessenter.  

Styr på dokumenterne 

Har du svært ved at finde de vigtige dokumenter på dine projekter?

Med ProjectFlow 365 får I en ensartet struktur, så det er nemt at gå fra et projekt til et andet projekt og finde relevante dokumenter.  

Med funktionen ”Vigtige dokumenter” kan du nemt få overblik over din organisations vigtige dokumenter på tværs af projekterne.  

Genbrug af de værktøjer i Office 365, som du kender 

ProjectFlow 365 har tæt integration med Teams, SharePoint og Planner. 

På den måde kan du bruge det værktøjer, som du kender, sammen med ProjectFlow. Det gør det nemmere i dagligdagen. 

 

Hvad har vi gang i af projekter? 

Få nem adgang til information om projekter.

Med nem adgang til informationer om projekter, som har indflydelse på dig eller på dine projekter, kan du hurtigt få et overblik over, hvordan det går med projekterne du deltager i. Samtidigt, kan du følge med i afdelingens og organisationens øvrige projekter.