fbpx

Understøt samarbejdet og Office 365 

Office 365 er stærkt til dokumentdeling, opgavestyring og kommunikation og med den tætte integration til ProjectFlow 365 får du et godt overblik og styring af dit projekt som projektleder.  

Få skabt struktur og overblik over jeres Office 365 Teams og SharePoint-webs, så alle er enige om, hvor I gemmer dokumenter og håndterer opgaver.  

Få hjælp til afrapporteringen og præsentation 

Med ProjectFlow skal du kun afrapportere ét sted og de forskellige interessenter kan derefter udtrække data på kryds og tværs.  

Når du skal til møde og præsentere dit projekt, så kan du automatisk genérere en PowerPoint, som laver din præsentation for dig.  

Så sparer du tid.  

Nem planlægning og opfølgning 

Som projektleder får du hjælp til planlægning og opfølgning. 

Du kan f.eks. oprette planen ud fra jeres standardfasemodel eller kopiere en projektplan fra et andet projekt. Så sparer du tid. 

Med integrationen til Planner får du vist Planner opgaver sammen med jeres faser og øvrige opgaver. Det skaber overblik.  

Du kan nemt følge op, da overblikket og e-mail påmindelser hjælper dig. Så når du i mål. 

Understøt projektarbejdet ved fjernarbejde  

Når du og dine kolleger har mange hjemmearbejdsdage og arbejder på forskudte tidspunkter, så er der behov for fælles mål og klarhed omkring opgaver og ansvar.  

Et fælles værktøj med indbyggede sociale værktøjer gør det nemt at kommunikere med interessenter og projektdeltagerne og opsamler viden i den rette sammenhæng, så det ikke bliver spredt ud i masser af e-mails og chat ude af kontekst.