fbpx

Deler du dine filer og dokumenter på en sikker måde?

Mange projektledere deler i dag ofte oplysninger og uddelegerer opgaver internt med kollegaer og eksternt med f.eks. borgere, håndværkere, entreprenører mv. Det gør de ved at bruge forskellige fildelingsværktøjer, som ikke opfylder organisationens regelsæt for it- og driftssikkerhed. Samtidig kan brugen af disse værktøjer skabe forvirring, når filer og dokumenter ligger spredt over mange forskellige programmer.

Det er en problemstilling, som er kendt hos alle større organisationer, og for at undgå at medarbejderne spreder oplysninger og dokumenter ud over usikre værktøjer, ønsker mange projektledere at få én samlet løsning til ekstern vidensdeling og samarbejde. Gevinsten med én samlet løsning er at organisationen opnår en fælles ensartet måde at dele information med eksterne på, en mobil snitflade samt bedre brugeroplevelser for den enkelte medarbejder.

Vores løsningsplatform CoreFlow som er baseret på Microsoft SharePoint, understøtter projektledere og medarbejdere med et system, der kan styres fra centralt hold og med sikkerheden i top. CoreFlow giver dig et bedre overblik, effektiviser brugernes arbejdsgange og gør det nemmere for samarbejdspartnere og andre brugere at tilgå samme data.

Arbejder du med vidensdeling og eksterne partner i din organisation, så kender du sikkert til disse udfordringer?

FlowIT har specialiseret sig i at hjælpe organisationer med at forbedre deres evne til samarbejde og øge produktiviteten ved at organisere viden. Har du brug for mere viden eller sparring – så book en gratis demo eller kontakt os på tlf. 66 10 40 55