fbpx

Derfor skifter vi domænenavn

Meget mere fokus på ProjectFlow 365

FlowIT lancerer ny hjemmeside med fokus på projekt- og porteføljestryingsværktøjet ProjectFlow 365

 
Hos FlowIT er vi stærkt præget af vores helt store passion – at levere digitale kvalitetsløsninger inden for projekt- og porteføljestyring. Vi begår os i en evigt omskiftelig branche, og må derfor også være parat til forandring på hjemmefronten. 

Hvad er filosofien bag? 

Det ligger i vores DNA, at vi har et tæt samspil, både indbyrdes how FlowIT, men i høj grad også med vores kunder. Derfor vil vi lade vores kunder vide, at vi har 110% fokus på den service, de får af os – samtidig med, at potentielle kunder får klart indtryk af, hvad de får ved at blive kunde hos FlowIT. Omdrejningspunktet er, og forbliver, derfor ProjectFlow 365.  
 

Hvorfor ændre navn? 

Det gør vi heller ikke! Vi forbliver FlowIT – men ligesom vores kunder – tænker vi løbende i udvikling og fornyelse. Derfor har vi valgt at skifte navn på vores hjemmeside, som nu hedderProjectFlow.dk. Det giver mening for både vores kunder og os selv, da vi som virksomhed kun udbyder ét produkt, som vi centrerer alt vores energi omkring. Det udspringer af en utvetydig ærlighed omkring, hvad vi kan og skal. Vi og vores kunder ved, hvad vi hos FlowIT er gode til. Vi forbedrer løbende vores produkt, ProjectFlow 365, så lige netop jeres virksomhed får den digitale hverdag til at køre som smurt.  

Forventninger til fremtiden 

Vi har store ambitioner på FlowIT og ønsker at udbrede vores løsning til endnu flere private og offentlige virksomheder. Med ProjectFlow 365, går projekt- og porteføljestyringen bare lige dét lettere. Over 70 danske offentlige og private virksomheder og organisationer er allerede i dag glade og tilfredse brugere af ProjectFlow 365.  

Kvaliteten af vores produkt og services har den samme høje standard som altid – udviklet lokalt i Odense. Til jer – fra alle os hos FlowIT.