fbpx

Er vejen fra tilbud til opgave til tidsregistrering til faktura for lang og upræcis?

Vi oplever ofte hos vores kunder, at når de som organisation vokser, så opstår der typisk et behov for et fælles IT system, som flere afdelinger kan bruge til styring af sager og projekter. Ofte gælder om at få flyttet medarbejderne fra Excel og ind i en ny fælles løsning, som ensretter arbejdsgange og skaber overblik.

Gevinsten ved et fælles IT system er bedre overblik, færre fejl, mindre administrativt arbejde, nemmere opgavefordeling, en bedre udnyttelse af ressourcer, og meget andet.

Du får med vores projektportal ProjectFlow en fælles IT løsning. ProjectFlow kan implementeres på jeres eksisterende SharePoint platform (eller driftes i skyen), og understøtter og ensretter måden der arbejdes med sager og projekter på. Den kan integreres til jeres nuværende sagssystem, så sagsnumre flyder nemt mellem systemerne, og kan bindes sammen i tidsregisteringen. Hvilket igen kan kobles sammen med jeres faktureringsprocesser, så data kun skal indtastes én gang.

Projektportalen gør det nemt at oprette, uddelegere og følge opgaver, og den giver dig et overblik over afdelingens ressourceforbrug.  Portalen understøtter porteføljestyringen ved at lade projekterne følge den stage/gate model, som er udbredt i organisationen, og giver dermed overblik over status, fremdrift, strategimatch og ressourcetrækket på projekterne.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om vores løsninger, så er du velkommen til at kontakte vores salgschef Mia Sander Kildemoes på tlf. 23208333 eller msk@flowit.dk.