fbpx

ESDH og dokumenter i Office 365 i kommuner

De fleste kommuner har Office 365 eller planer om implementering af det. Et emne som diskuteres hyppigt i den forbindelse er; Hvordan overholder vi den forvaltningsmæssige lovgivning om journalisering, når vi for eksempel bruger Teams til samarbejde omkring dokumenter internt samt eksternt?  

Der findes nogle lovkrav i blandt andet forvaltningsloven, offentlighedsloven, persondataloven og arkivloven, som kræver at dokumenter journaliseres i ESDH-systemet. Ud over kravene i lovgivningen skal offentlige myndigheder også leve op til begrebet ”god forvaltningsskik”.  

Lovgivningen er således tydelig. Hvordan undgår vi så, at brugerne får en tung manuel byrde med at journalisere dokumenterne? 

I FlowIT har vi de seneste 10 år lavet integrationer mellem SharePoint installeret lokalt og en række ESDH-systemer såsom eDoc, Acadre, GetOrganized, F2, Exformatics og FICS.  

FlowIT har i samarbejde med blandt andre Odense Kommune, SBSYS-brugerklubben samt Microsoft udviklet en journaliseringsløsning til Teams, så dokumenterne i Teams journaliseres i SBSYS.  

Har I Teams og er interesserede i ESDH-integration? Så lad os tage en snak!

Skriv en mail på info@flowit.dk eller ring til 66104055.