fbpx

Whitepaper: Sådan kommer du mere effektivt i mål med din projekt- og porteføljestyring

Find den nyeste viden om projekt- og porteføljestyring i en af vores forskellige whitepapers.

Få overblik over de forskellige whitepapers herunder.

Find dit whitepaper og få ny viden om projekt- og porteføljestyring her

EU-Direktiv og tidsregistrering i ProjectFlow 365

I dette whitepaper belyser vi, hvordan vores tidsregistreringssystem, ProjectFlow 365, kan være løsningen på de nye krav til arbejdstidsregistrering som vedtaget på baggrund af det nye EU-direktiv.

I mål med porteføljestyring

Dette whitepaper kommer omkring, hvorfor man skal porteføljestyre og beskriver elementerne i en overordnet plan for implementeringen af porteføljestyring, som vi hos ProjectFlow meget gerne uddyber for dig.

Skab værdi med ressourcestyring

Dette whitepaper kommer omkring de udfordringer, som ressourcestyring adresserer, og gevinsterne ved implementering af et værktøj til ressourcestyring.

Projektstyring i Office 365 & ProjectFlow 365

Dette whitepaper kommer omkring de forretningsmæssige muligheder med Office 365, og giver samtidig inspiration til hvilke andre mål inden for projekt-og porteføljestyring, som din organisation vil kunne realisere med Office 365 og ProjectFlow 365.

Indbyg din projektmodel i projektstyrings-værktøjet

Mange organisationer har udarbejdet en projektmodel, som definerer processer og governance-struktur i forbindelse med projekter.

Læs hvordan projektstyringsværktøjet kan bidrage til en større anvendelse af projektmodellen i dagligdagen.

Sociale samarbejdsværktøjer i ProjectFlow 365

Dette whitepaper omhandler baggrunden for behovet og beskriver værktøjer i ProjectFlow 365 inspireret af sociale medier – til let samarbejde. Samtidig beskriver vi også de konkrete funktioner, og hvordan de kan anvendes i praksis.

Brugerrettede skærmbilleder i ProjectFlow 365

Dette whitepaper omhandler forenkling af skærmbillederne for ProjectFlow 365-brugerne, så brugerne ikke forstyrres med unødig kompleksitet. Det gør det nemmere at træne, implementere og anvende it-værktøjet i dagligdagen. 

Helt konkret betyder det, at projektdeltageren fx ikke nødvendigvis ser de samme funktioner på projektet som projektlederen. 

forside til økonomistyrings whitepaper

Økonomistyring på projekter og ProjectFlow 365

Forskellige organisationer har også forskellige behov. Whitepaperet omhandler derfor også, hvordan ProjectFlow 365 kan opsættes til at understøtte forskellige organisationers krav.

Vi kommer også omkring mulighederne for integration med organisationens økonomisystem.