fbpx

FlowITs bestyrelsesformand blandt finalisterne til Årets SMV 2022

Årets SMV bestyrelse: FlowIT - Mogens Nielsen, Bestyrelsesformand - Årets SMV 2022 - ProjectFlow 365
Mogens Nielsen er bestyrelsesformand hos FlowIT A/S. FlowIT er en virksomhed der udvikler og leverer projekt- og porteføljestyringsværktøjet ProjectFlow 365.

Den 31. marts bliver vinderne af Årets SMV 2022 kåret, og blandt finalisterne er FlowITs bestyrelsesformand, Mogens Nielsen.

Hvad er Årets SMV

Formålet med Årets SMV er at hylde ildsjælene bag små og mellemstore virksomheder, da de er ryggraden i dansk erhvervsliv og fortjener mere opmærksomhed, end de får i dag. Arrangørende bag Årets SMV er Asnet, der er en nonprofitorganisation, som er det største og førende netværk af bestyrelsesmedlemmer.

Derfor er Mogens indstillet til prisen 

FlowIT hylder Mogens for hans bidrag til virksomhedens positive udvikling og vækst, og han fortjener at løbe med prisen som vinder. Mogens er blevet nomineret til prisen på baggrund af hans kompetencer og forståelse for at drive en sund forretning. Han er nu blandt de tre finalister i kategorien Årets SMV – Bestyrelse.

 ”Min passion er at få virksomheder til at vokse i værdi, og det er derfor jeg går på arbejde hver dag”
– Mogens Nielsen.

Mogens passion for vækst og skalerbarhed har en positiv effekt på FlowITs bestyrelse, hvilket blandt andet har resulteret i, at virksomheden er gået fra et lille underskud til en millionoverskud. Du kan læse mere om FlowITs årsresultat i Fyens Stiftstidende her: https://fyens.dk/artikel/røde-tal-forsvandt-it-selskab-i-odense-c-vender-underskud-til-millionoverskud – artikel bag betalingsmur.

Der kåres i alt én vindere i hver kategori; Årets SMV- Direktør, Årets SMV – Bestyrelse og Årets SMV – ESG Frontrunner. Læs mere om Årets SMV her: https://aaretssmv.dk/

Glade medarbejdere er vejen frem

”Det er sjovere at tage på arbejde når man er medejer, og derfor er hovedparten af medarbejderne medejere af FlowIT”
– Mogens Nielsen

Det handler om fællesskabet og hos FlowIT er medarbejderne og medejerne fælles om at skabe et softwareprodukt til projekt- og porteføljestyring i verdensklasse. Du kan læse mere om medejerskabet i vores blogindlæg her. 

Hvad laver FlowIT?

FlowIT A/S udvikler og leverer cloudproduktet ProjectFlow 365, som anvendes til projekt- og porteføljestyring, og er tæt integreret med Office 365. FlowIT er fra 1999 og FlowITs kunder er bl.a. Danske Commodities, Per Aarsleff, BDO, Odense Kommune, Sundhed.dk og Aalborg Universitet.