fbpx

Pressemeddelelse: FlowIT A/S skifter navn til ProjectFlow A/S 

Navneskiftet markerer vores fokus på ProjectFlow 

Karsten fra ProjectFlow holder tale
Direktør, Karsten Ley Poulsen, holder tale for medarbejder, kunder og samarbejdspartnere.

Antallet af ProjectFlow-kunder er mangedoblet i de senere år. Vi har derfor besluttet at ændre vores virksomhedsnavn til ProjectFlow A/S. Dette navneskifte er en naturlig forlængelse af vores strategi om at udvikle og levere det mest skalérbare og brugervenlige projekt-og porteføljestyringsværktøj på markedet.

Vi vil gerne kvittere for vores kunders investering i vores projektstyringsværktøj – ProjectFlow – ved at fokusere 100 % på produktet. Kunderne skal ikke være i tvivl om vores dedikation, udtaler direktør Karsten Ley Poulsen. Navneskiftet fra FlowIT A/S til ProjectFlow A/S er med til at understrege dette.

Samtidig ønsker vi at simplificere vores branding og kommunikation. Det påbegyndte vi allerede sidste år, hvor vi lancerede vores nye hjemmeside projectflow.dk.

Navneskiftet vil ske over en periode, hvor FlowIT-navnet vil blive udfaset. FlowIT bevares dog som et binavn i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, og hjemmesideadressen og e-mailadresserne kan også fortsat anvendes i en overgangsperiode.

Vi håber, at dette navneskifte vil gøre det endnu mere tydeligt, at vi satser helhjertet på vores projektstyringsværktøj ProjectFlow 365, udtaler marketing manager Liridona Alliti.

ProjectFlows historie i overskrifter

Nyt rekordresultat

ProjectFlow A/S har netop godkendt årsregnskab for 2022, som viser rekordoverskud og høj soliditet takket være en ny strategi med 100 % fokus på cloud produktet ProjectFlow 365. Et andet markant tiltag i den nye strategi var, da ProjectFlow A/S i foråret 2021 tilbød alle de ansatte – lige fra udviklere til køkkenpersonale – at købe sig ind og dermed gå fra at være medarbejdere til at blive medejere.

ProjectFlow A/S

ProjectFlow A/S (tidligere kendt som FlowIT A/S) udvikler og leverer cloudproduktet ProjectFlow, som anvendes til projekt- og porteføljestyring samt ressourcestyring og er tæt integreret med Microsoft 365.

Med ProjectFlow kan vores kunder prioritere og monitorere deres projekter samt ressourcestyre og samarbejde med andre på en intuitiv og brugervenlig måde. ProjectFlow har tæt integration til Teams og Planner i Microsoft 365.

ProjectFlow A/S er fra 1999, og vores kunder er bl.a. Danske Commodities, Per Aarsleff, Bitzer Electronics, Odense Kommune, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og Aalborg Universitet. ProjectFlow A/S er ejet af ti medarbejdere og bestyrelsesformanden.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Karsten Ley Poulsen på 40212120 og klp@flowit.dk eller besøge vores hjemmeside på www.projectflow.dk.