fbpx

ProjectFlow 365 brugerforum – med indlæg fra Bitzer Electronics om tidsregistrering

Nyheder i ProjectFlow 365, konstruktiv feedback og gode dialoger dannede rammerne for årets første virtuelle brugerforum for vores ProjectFlow 365-kunder. Det er et event, vi altid ser meget frem til her hos FlowIT, og vi værdsætter den feedback og dialog, der bliver skabt omkring vores projektstyringsværktøj.

Vi havde også fornøjelsen af at have Michael fra Bitzer Electronics som gæstetaler. Han fortalte om, hvordan de har integreret deres HR-system, Emply, med ProjectFlow 365.

Nyeste features og kommende release

Til brugerforum gennemgik Karsten fra FlowIT nogle af de nyeste features i projektstyringsværktøjet fra tidligere releases, blandt andet det markant forbedrede økonomimodul, hvor det nu blandt andet er muligt at få overblik over fordelingen af økonomiressourcer fra diverse puljer. Du kan se videoen her for at høre mere om denne feature.

Derudover præsenterede Michael fra FlowIT de væsentligste ændringer i den kommende release, der forventes at blive udrullet til februar.

Den kommende release inkluderer blandt andet beskrivelser til ekstrafelter, tildelingsnotifikation, optimering af tidsregistreringsmodulet, hvor det nu bliver muligt at få et overblik over flextid, samt andre features og fejlrettelser.

ProjectFlow 365 – Learning

Til brugerforum blev de første e-læringsvideoer præsenteret, hvilket er et projekt, vi arbejder hårdt på at få realiseret.

Formålet med det nye e-læringsunivers er blandt andet:

  • Bedre træning af nye slutbrugere af ProjectFlow 365
  • At gøre det lettere at få brugbar viden om de forskellige funktioner i produktet

Status p.t. er, at de første e-læringsvideoer er lavet og kan ses på Vimeo, og de vil i fremtiden blive indbygget i ProjectFlow 365.

Tidsregistrering og fraværsstyring med integration til HR-systemet

Om Bitzer Electronics A/S

Bitzer er en global virksomhed med mere end 3900 medarbejdere og en af verdens førende producenter af kølekompressorer.

Bitzer Electronics er den danske del, som er placeret i Sønderborg. De udvikler og producerer elektroniske styringsløsninger dedikeret til forskellige applikationer indenfor varme, ventilation og køl.

I Sønderborg er der ca. 140 personer ansat, hvor ca. halvdelen er udviklere. Der er en mindre produktion i Sønderborg, mens langt størstedelen produceres i Thailand og Polen.

Bitzer laver blandt andet styringer til containere, som transporterer mad og medicin, og sidder på ca. 25 % af verdensmarkedet.

Integration med HR-systemet Emply

”Vi havde tre forskellige steder til tidsregistrering, ferieanmodning og ferieregnskab. Det ville vi have én samlet indgang til, og derfor valgte vi ProjectFlow 365, som vi har integreret med vores HR-system.”

Michael, Bitzer Electronics

Bitzer Electronics havde behov for tidsregistrering og feriehåndtering. Det krævede en integration til deres HR-system Emply.

Tidligere gjorde Bitzer brug af HR-systemet til at få et overblik over afholdt og tilgængelige feriedage samt et regneark til ferieanmodninger og planlagte feriedage og afslutningsvist et regneark til tidsregistrering af ferietimerne.

Med integrationen til HR-systemet og tidsregistreringsmodulet i ProjectFlow 365 fås informationen ét sted, og medarbejderne kan nu se antal feriedage, hvor meget de har afholdt, anmode om ferie eller planlagt fravær samt tidsregistrere på de afholdte feriedage i tidsregistreringsmodulet i ProjectFlow 365.

Med integrationen bliver data fra HR-systemet automatisk opdateret i ProjectFlow 365.

Fremtiden

”Vi havde et godt samarbejde med FlowITs konsulenter omkring integrationen med vores HR-system.”

Michael, Bitzer Electronics

Arbejdet med integrationen til Emply har været i tæt samarbejde med FlowITs konsulenter, og Bitzer Electronics kigger nu ind i yderligere integration til ProjectFlow 365, blandt andet for at gøre det muligt at integrere JIRA.

Derudover er der også et ønske om at få udviklet Power BI-rapporter, så alle får nemt overblik over ferie og muligheden for at udsøge informationer om blandt andet:

  • Person
  • Afdeling
  • Ansøgt ferie
  • Ansøgt og godkendt
  • Funktion (stilling)

Endnu engang tak til alle deltagerne for et par konstruktive og brugbare timer i godt selskab.