fbpx

ProjectFlow 365 – brugerforum om nyt og integration med Office 365

Nyt i vores release fra september

Anders præsenterede vores ProjectFlow 365-release fra september, hvor der bl.a. er tilføjet og forbedret følgende: 

  • Ny smart funktion til at føje egne vejledninger til ProjectFlow 365: Vi kalder den ‘Indhold’. 
  • Masser af Planner- og Teams-integrationer med bl.a. automatisk oprettelse mv. 
  • Projektkopiering inkl. kopiering af Planner-opgaver. 
  • Bedre understøttelse af stage gate og egne tjeklister i fasemodel. 
  • Print af Gantt-kort og eksport til fil. 
  • Virtuelle brugere: F.eks. til fremtidige medarbejdere eller eksterne, som ikke skal have adgang til systemet. Det er integreret med ressourcestyringen
  • Opgaver, risici mv. i sideoprettelsespanel. 
  • Og meget mere…

Se video med alle nyhederne her.

Ny smart funktion – indbyg projektmodellen i projektstyringsværktøjet  

For at løfte en organisations evne til at gennemføre projekter, er der typisk tre centrale områder, som skal løftes. Det er illustreret af denne figur:

Processerne er typisk beskrevet i projektmodellen. Projektdeltagerne skal trænes i projektstyring, og der skal anvendes et projektstyringsværktøj.   

Med det nye modul ’Indhold’ i ProjectFlow 365 har du nu mulighed for at indbygge beskrivelser fra projektmodellen direkte i ProjectFlow 365, så det bliver nemmere for projektdeltagerne at orientere sig om projektmodellen direkte i forbindelse med de enkelte funktioner i projektstyringsværktøjet.  

På den måde smeltes Værktøjer og Processer i ovenstående model sammen til én samlet enhed. Det gør det meget nemmere for de involverede at udnytte best practice og overholde organisationens governance-krav i projektmodellen. Det er illustreret i nedenstående figur.

I skærmbilledet herunder kan du se, hvordan organisationen ved hjælp af ’Indhold’ har indsat sin egen forklarende model i toppen af en konkret funktionsside i ProjectFlow:

Forklarende model i projectflow 365

Figur 1. Teksten og figuren i den blå tekst er organisationens egen forklaring til funktionssiden (den gule pil). På alle funktionssider i ProjectFlow kan I selv indsætte forklarende tekster fra projektmodellen.

I denne video finder du en demonstration af funktionen ‘Indhold’.

Fremtidig udvikling og roadmap

Vores udviklingschef, Michael Hansen Buur, præsenterede planerne for næste release og roadmap for udviklingen på den lange bane. Vi drøftede samtidig, hvordan kunderne kan komme endnu tættere på produktudviklingen. FlowIT vender tilbage med et oplæg.

Tak for deltagelsen – input til næste brugerforum?

Tusinde tak for din deltagelse til brugerforum. Hvis du har forslag til emner eller feedback til form og indhold, så send os en mail på bestilling@flowit.dk.