fbpx

ProjectFlow 365 giver tog til tiden i Nordjylland

En ny direktør gjorde op med de hjemmelavede projektstyrings-løsninger hos Nordjyllands Trafikselskab, da han manglede overblik over projektporteføljen. FlowIT blev inviteret ind og leverede projektværktøjer og et ensartet overblik over ressourcer og projekter.

Det er godt to år siden, at hele Danmark lukkede ned, og at vi alle blev sendt hjem. En tid, som vendte op og ned på vores hverdag, både privat og professionelt. I dag er vi så småt på den anden side af pandemien, og vi kan nu se tilbage på, hvilke positive og negative konsekvenser pandemien har haft på vores arbejdsliv, hvor:

Vi havde et behov for et overblik over projektporteføljen hos NT. Vores flow i projekterne var
godt, men vi manglede det store overblik, så vi kunne time vores ressourcer rigtigt

projektleder Flemming Bundgaard fra NT.

Ny direktør manglede overblik over projekterne

“Vi har været bevidste om vores projektudfordringer længe, så processen har stået på i flere år. Da vi fik ny direktør, manglede han overblik over projektporteføljen. Det blev så min opgave at rette op på det. Det gav et fornyet fokus på vores værktøjer og overblikket”, siger Flemming Bundgaard

Modstanden i NT over de nye værktøjer var minimal, og de fleste tog imod det med åbne arme og
åbent sind. Der var en forståelse for, at her var værktøjer, der kunne løse nogle udfordringer i en
allerede godt kørende afdeling.

“NT er en projektmæssigt en moden kunde. De har en veldefineret governance for projekter, og de har ambitioner for projektområdet. Sådan er det altså ikke hos alle. Hos NT var der afsat de rette kompetente folk til porteføljestyring og projektmanagement, og det lettede implementeringen”, siger direktør fra FlowIT Karsten Ley Poulsen.

Trinvis implementering, intuitive værktøjer og skaleret løsning

“For os er det helt afgørende, at det er intuitivt og let at anvende vores programmer. Vi starter udrulningen i det små og vokser derfra i små bidder ad gangen. Vi bygger ovenpå vores kunders eksisterende Office 365, på den måde er virksomhedernes barriere mindst mulig, ” siger Karsten Ley Poulsen.

NT tog til tiden med ProjectFlow 365

Ifølge Flemming Bundgaard har NT gennem tiderne anvendt mange forskellige stykker software for at komme i mål med projekterne, og det har givet en noget uskøn proces. Derfor var implementeringen af FlowIT optimal for den Nordjyske virksomhed, der nu har en strømlinet værktøjskasse.

”Tidligere er vi kommet i mål med mange projekter, men noget kluntet. Vi overvejede dengang at implementere Microsoft Project, men vores virksomhed er ikke tung nok til, at det er godt værktøj. FlowIT var mere intuitivt og skaleret til det, vi skal bruge.”