fbpx

ProjectFlow giver rekordregnskab hos FlowIT

Det er ingen hemmelighed, at man efter mere end 20 år i IT-branchen oplever både op- og nedture, hvilket heller ikke er en undtagelse for os hos FlowIT. Derfor er vi utrolig stolte over, at vi har formået at tage nogle hårde strategiske beslutninger, der har ført til, at vi træder ind i 2023 med det bedste resultat i ti år – og vi er langt fra færdige med at vækste.

Gennem en kombination af dedikation, nyskabelse og en evne til at tilpasse os de teknologiske og samfundsmæssige ændringer, har vi formået at levere en endnu højere kvalitet af vores projektstyringsværktøj ProjectFlow 365 i 2022.

En del af den nye strategi, der blev implementeret tilbage i 2021, var at tilbyde alle medarbejdere – lige fra køkkenpersonale til udviklere – muligheden for at købe sig ind i virksomheden. Her valgte 10 ud af 14 medarbejdere at takke ja til tilbuddet, og netop det, kan du læse meget mere om i denne artikel fra Fyens Stiftstidende, som har været forbi til en snak om vores rekordgode årsregnskab.

Du kan blandt andet læse mere om én af vores medarbejdere, Mikkel, der fortæller, hvad det har betydet for hans forhold til de andre kollegaer og arbejdsmiljøet hos FlowIT, at han har købt sig ind i virksomheden.

ProjectFlow før/efter

Der er sket meget med vores projektstyringsværktøj de sidste ti år. Swipe for at se før/efter af ProjectFlow herunder.

Fakta:

Hjemsted: Vindegade 34, Odense C
CVR-nr: 26829798
Direktion: Karsten Ley Poulsen
Bestyrelse: Mogens Nielsen (formand), Frank Lynge Schou-Jensen og Karsten Ley Poulsen

Regnskabstal 2022:

  1. Bruttofortjeneste: 11,6 mio. kr.
  2. Overskud før skat: 2,6 mio. kr.
  3. Egenkapital: 5,3 mio. kr.