fbpx

Verdensmester i 2018 – bliver vi det igen i 2019?

Det forpligter at være verdensmester – i hvert fald hvis man vil forsvare sin titel, og det vil vi. Konferencen OffDig19 samlede i sidste uge landets kommuner, ministerier, regioner og styrelser for at debattere og udveksle erfaringer omkring digitalisering, kunstig intelligens, dataetik mv. Efter to intense dage er konklusionen klar – Den offentlige digitalisering skal løftes til nye højder i 2019.

Ambitionen om at løfte den offentlige digitalisering skal bl.a. ske ved at nedbryde siloer og samarbejde langt mere om data og digitale løsninger. Dernæst skal der fokus på værdiskabelse for borgerne og mindre fokus på besparelser og effektiviseringer.

Det var FlowIT’s 10. år på Offentlig Digitalisering, og vi vil gerne takke de besøgende for gode dialoger, og for at give os mulighed for at dele vores erfaringer om digitalisering af arbejdsprocesser og effektiv projektledelse.

Vores projektstyringsværktøjer ProjectFlow 365 til Office 365 og vores seneste version af ProjectFlow version 13, var der stor interesse omkring, og vi takker for denne interesse. Vi håber, at vi med disse produkter kan bidrage til at indfri de ambitiøse mål for fremtiden.

Tak for en god konference og vi ses igen til næste år på OffDig